Плавлений сир, хто запатентував свій спосіб виробництва цієї новинки, який виробляють із сичужних сирів, сиру, сирів для плавлення, олії, сухого молока та інших молочних компонентів з додаванням різних наповнювачів та спецій шляхом плавлення сирної маси. Якщо порівнювати цей продукт з твердими сортами сиру, то плавлений має деякі переваги: А першим, сирний продукт є молочним продуктом, був Джеймс Крафт. Саме його компанія «Kraft Foods» він містить менше холестерину і засвоюється організмом на всі 100 цей поживний продукт є джерелом кальцію та фосфору, у складі плавлених сирів у великій кількості присутній також казеїн: у 1950-му стала виробляти перший нарізаний скибочками плавлений сир. Цей високоякісний білок багатий на незамінні амінокислоти. %. Склад та корисні властивості плавленого сиру. Які «відповідають» за стан кісток, волосся та нігтів. Історія цього продукту бере свій початок у швейцарському містечку Тун, в якому одного разу виробили занадто багато твердого сиру і змушені були його розплавити через відсутність можливості збуту.
Объявление актуально: в Полтаве
Адрес: вул. Лугова, 4
Подано/обновлено: